Apa punca tak lekat?

Ada punca2 ke kenapa kita tak lekat untuk mengandung? Sedangkan time subur, dah betul2 merancang ?

23 Balas

Berdasarkan apa yang saya tahu, kdg2 wlaupun kita test opk and line terang, tak semestinya ovum kita matang. And mungkin jugak sbb sperma tak matang. Maybe dsebabkan pemakanan n gaya hidup. Jangan risau sis. Sy pon tiap tiap bulan check opk kesuburan. Sedih jugak before this sebab next month still datang period. Alhamdulillah bulan ni baru lekat. Doa banyak2 sis. Inshaallah Allah bagi. Yg penting jaga kesihatan and pemakanan😊

4y ago

brape cycle sis baru lekat?