sedihh

ada orang tegur , dahh 6bulan tapi perut still tak nampak . mengandung ke tak . erm rasaa nak menangis time tuu . Tuhan je yang tahuu 😭😭😔 sampai terfikir , yeke akuu mengandung ke tak 😔😔

93 Balas

Kalau sya baik lagi perut x nmpak..kalu sya jalan perut tu sya tutup..xnak orh tegur dia...besar la kecil la..yg penting baby sihat..kdang2 kita megandung ni..perut tu jaga...kalau bg sya..sya x nak org tegur perut sya..sebab mulut org ni lain pedas nya...takut keteguran kan..sya suka lgi tapuk2 dia supya x nmpak..

4y ago

okeyy sis . tq nasihatkan 😉😉