JOM KONGSI

Ada orang cepat, ada orang dapat peluang honeymoon lama-lama dulu. Mommies yang mana satu?

JOM KONGSI
2192 Balas

Alhamdulillah 3 bln lps kawin dah prgnt. Tp alahan teruk smpai turun 5kg msa 1st trimester, 2kali masuk ward sbb muntah2 teruk smpai lesu..tp alhamdulillah tu 2tahun lps. Skrg tgh try utk 2nd baby..✌🏻

5 bulan kawin dah mengandung - tapi tak kesampaian 6 bulan kemudian mengandung - pon tak kesampaian ... 3 bulan lepas tu mengandung balik - Alhamdulillah baru dapat anak pertama selepas 2 tahun berkahwin

Stahun tunggu. Last2 baby kluar elok dekat2 my 2nd anniversary. Bulan sama tu jugak la besday husband. So next year boleh celebrate 3 events skali gus. Besday baby 18/9, anniversary 23/9, besday husband 29/9 ☺

4y ago

Kan.. Xyah pikir nak bg adiah ape dah. Bagi hadiah baby je 😄

2 bulan lepas kawin. sebulan lepastu gugur kantung kosong. 3 bulan kemudian pregnant balik 🥰. Alhamdulillah. Semoga ada rezeki buat yang masih menunggu n semoga urusan kita semua dipermudahkan. Aamiin

Tgh mnunggu rezeki ... doakn kmi yerr ... sya doakn mumy2 yg lain sma ad tgh mngandung ataupn tgh mnunggu mcm sya dn suami sntiasa d lindungi oleh Allah swt ... amin🤲

sebulan ... tak sempat honeymoon ... alhamdulila rezeki awal ... plan nk berdua dulu sbb kenal tk smpai setahun dh decide untk berkhawin tapi perancangan allah itu lebih indah...alhamdulilah....😍

Saya pun menunggu lama..memang teruja sangat nak dapat baby pas kahwin. Setelah menunggu 7 bulan, baru lah dapat berita gembira...saya hamil..Ya Allah..hepinya saat itu..Syukur sgt2.. 😍

6 bulan lepas kahwin pregnant. tp lepastu miscarriage masa 9 weeks.. alhamdulillah lepas sebulan, ada rezeki semula. Skrang dah 3rd trimester. Semoga Allah permudahkan segala urusan Aamiin 🌹

Sy tgh bulan 8 dh period..nikah hujung bulan 8 hri merdeka..dn dlm bpe mnggu lps nikah sy xdtg period 2 mnggu then sy cek upt sy disahkn +ve yeahhh hppy sgt time uh..org kata bunting plamin..

Alhamdulillah, baru sebulan nikah, dah lekat. Kebetulan period baru habis 3 hari sebelum nikah 😅 sekarang tengah berjaga jaga. Doakan semuanya selamat sampai baby lahir ye 💕