4week2days

Ada mommy yang sama ka 4week2days... Kena time puasa...kamu puasa ka..? Sey puasa tp kerap rasa lapar pulaa...any advice?tq

36 Balas

Buka je sis, jgn jadi mcm saya dari first day smpai sabtu saya still puasa even perut mcm sesuatu like pedih2 sebu gitu, tapi tetap puasa , smpai la esok nya ahad pagi breast saya mcm bengkak sakit n perut berat buat upt pap double line, terus saya berbuka on the spot, hehe, now da 3w 5day kandungan saya, hehe