4week2days

Ada mommy yang sama ka 4week2days... Kena time puasa...kamu puasa ka..? Sey puasa tp kerap rasa lapar pulaa...any advice?tq

36 Balas

Saya 16w 2 days. Biasanya saya akan muntah awal pagi. Habis semua makanan sahur tu keluar. Dahaga yang amat sepanjang hari. Dahaga pelik. Kelmarin jumpa doc swasta. Doc bagi ubat angin ngan ubat gastrik. Hari ni cuba untuk bertahan sampai berbuka. Setakat ni sempat puasa 2 hari je.