Supplements

Ada mommy dekat sini yang consume fish oil tak? Or VCO. Is it okay to consume during pregnant? Ada yang penah consult doctor pasal ni tak. Care to share? Thanks a lot.

4 Balas

Dua dua ni ada orang consume . Fish oil kalau tak silap saya ada yang khas untuk ibu mengandung . Boleh google yang mana satu . Vco pun ada orang makan tapi cara pengambilan tu saya tak sure macam mana . Dua dua saya tak amalkan sebab saya memang bukan jenis yang makan supplement .

Ok je consume dua dua. Asalkan you boleh tahan rasa dan bau 😂

saya just ambil vco je smasa pregnant

Yes I take fish oil everyday. No problem.

5y ago

May i know what brand u use? Is it blackmore?