pergerakan baby

Ada kwn saya ajar kalau nk tahu baby sihat ke tak kira pergerakan dia dari 10 pagi sampai 10 malam klau cukup 10 kali tu kira baby sihat. Tapi kalau baby cuma active lebih dari pukul 10 tu camne ek ??? Tengah" malam buta camtu baru sebok nk gerak". Mana lah saya ada masa nk kena kira time tu dah time tido.

2 Balas

Kena Kira gerakan baby pda trimester 3 je.. dlm 28wk ke atas... Klau tak ckup gerakan je dlm masa 12jam Tu... Kena pergi hospital segera ...