Sedikit keluhan drpd saya

Ada ke yang makin makan ubat tambah darah makin low hb? Saya makan zincofer 9.7 turun ke 8.7 . Mkn maltofer makin turun 8.3 . Mkn iberet dr 9.2 makin turun ke 8.6 . Mase mula buka buku pink okk plk 9.7 pdhl mase tu sy x jaga mkn langsung. Result thalasemia sy still pending. Tp sy mmg xde history keluarga thalasemia. Spjg sy ambik ubat tambah darah sy jaga makan ketat sgt. Sayur protein sy ambik byk. Kopi teh coklat milo semua sy dh x ambik sejak ngndung ni. Sy rasa nk give up je

33 Balas

Try minum callamilk flavor blueberry. Saya minum ni terus naik hb.

try mnum calla mom milk perisa bluebbry insyallah HB naik ..

6mo ago

Sy dah minum wak. Xnaik juga

sis try minum air red dates campur goji berry