ALAHAN 1 TRIMESTER

Ada ke yang hamil takde alahan langsung, sampai lah beranak? Haritu saya ada pegi scan , pastu doc tu lebih bagus kalau ada alahan. Itu maknanya anak kamu sihat…. Saya sgt terkesan ya dgn statement doc tu😂 sebab saya alhamdulillah, takde alahan apa buat masa sekarang, lalu makan, muntah2 pon tak, takde morning sickness langsung…apa pendapat sister2 semua🥰 Pertama kali hamil,, biasa lah🥹

53 Balas

annoying punya doc. kalau sy ckp balik. habis tu yg alahan teruk tu anak tak sihat ke doc? 🥱

saya. Alhamdulillah.. saya pjj dengan husband.. mungkin rezeki juga tiada alahan.. skng dah 32w🥰

1y ago

Yeke, alhamdulillah, tak lama dah tuuu, moga dimudahkan urusan sis💓👩🏻‍🍼

Ramai je sis yg xde alahan waktu preggy. Bersyukur la xde alahan tu. seksa tau alahan tu .

Sama la macam saya kkdng down jgk sbb doc kata mcmtu hahahah , cuma kalau perut ksong je rse loya

jgn risau ... saya 2nd, 3rd & 4th tiada alahan 🙂 1st je yg teruk alahan ... 😄

Alhamdulillah masa anak first tak de apa2 alahan,anak lahir sihat sempurna☺️

Awal lagi tu. Tunggu masuk trimester 2. Hormone takleh bawak bincang 😁

saya xde alahan dri trimester prtma hngga tiga.. alhamdulilah

aik terbalik pulak. doc bgtau klau ada alahan tu tnda bby sihat

Sy pun xdk alahan 18/8 nk lahir dh xdk alahan dari 1trimester

1y ago

Moga dimudahkan urusan bersalin sis💓