Stress sangat

Ada ke sape2 kat sini yg pernah alami benda macam ni. Rasa stress badan penat tertekan sebab tak datang period lewat seminggu dah bila check upt negative. Saya jadi emotional badan penat letih semua ada.

8 Balas

Rilex sis, sama macam sy dulu. sy ttc anak kedua hampir setahun. sy pernah juga stress macam sis tiap Kali lewat period mesti cek n hasilnya neg. n sampai satu hari tu sy dh give up n redha. Ada rezeki adalah. tup² penghujung bulan12 sy terdetik nak cek pregnancy test n hasilnya positive. Sis xboleh stress² n jaga makan juga. sy cut sugar n alhamdullilah skrg tgah menanti hari nk bersalin anak kedua. sy doakan sis n rakan² yg sedang ttc dikurniakan zuriat 🤲🤲🤲