morning sickness

ada ke momy yg dah 30week morning sickness dtg balik? ?

23 Balas

I 35w pon morning sickness dtg balik..Nak² bgn pagi,kpla pusing tekak loya...Stop kjap ke time 5m tll 7m..Ni nak beranak dah pon dpt lgi penyakit² tu..Sengsara sgt rsa 😩

Tak pasti dtg balik ke tak.. Dulu tak boleh bau ubat gigi, lepas tu dah ok. Skrg mcm ada perasaan mcm tu balik huhuhu..

sengsaranya lahh.. mula dah x leh hidu bau bawang. sndiri masak okey lg. tp trhidu org lain masak x suka. huhu.

Saya 36 weeks, mabuk dtg balik, dugaan saat menghitung hari...semoga sis kuat ye

Sy mase 31weeks start morning sickness..Seksa dia sma mcm awl2 mase mengandung 😪

Same lahh sye masuk 30weeks ..morning sickness dtg balik. Sabar je lahh.

Sma la sis... Sye 30w...kdg2 tekak loya balik... Rse nk muntah

Saya 33 week ..setiap minggu morning siknes😅😂.....

ada..xbole gosok gg pg2 mesti nk muntah..nsib la xtrok sgt😅

4y ago

same sis, xleh gosok gigi.. 😅

Sy 27w morning sickness dtg balik..pening2 loya2..