just sharing

Ingat kn morning sickness dah hilang.. Tiba2 pgi nie dtg balik skli dgn pening trus.. Bkn biasanya 3bulan morning sickness akan berkurang atau hilang ka? #firstpregnant #3month

2 Balas

Mcm kwn sy..morning sickness hilang lepas dier beranak..9 bulan tu,kesian dia..asyik muntah2..mood mkn xde..msuk ward bpe kali dh utk msuk air..sian sgt..

5y ago

Yala..insyaallah..aamiin..masa hamil nie ja kita rasa..hari2 lain xda rasa gini..

Sy 16w bru ok

5y ago

Sma lar..alhamdullillah skrg 18 week dah ok smua..