HELLO.saya da 35minggu.saya mengalami sakit dibawah perut sebelah kanan.jalan pun sakit.Normal ke?

ada ke mmy² yg mengalami seperti saya?

2 Balas

sakit mcm senak tu ke? sy sakit sebelah kiri. tiap2 malam. berpanjangan smpai la pagi. nk tdo pun tak boleh. tpi sakit yg boleh tahan lagi laa.. MIL sy kata normal sbb dia dlu pun sakit mcm tu. Celah kangkang mmg sentiasa sakit sbb kepala bby dekat bawah tgh menekan.

8mo ago

iya mcm tu la..terima kasih .😊

Sy tak sampai 30weeks pun da sakit nie awak. Apatah lagi yg da dekat due . Semoga dipermudahkan segala urusan sis

8mo ago

amin🙏