Alahan

ada ke kat sini mom to be yg xde morning sickness ?? sy lgsung takde alahan tpi slera makan kurang.. ad tak yg sama dgn sy ?

35 Balas

Sy kali ni takde alahan. Mmg tak selera mkn. Masuk 3rd trimester baru rasa nak mkn mcm2

alhmdulilah sy xde ... tp selera mkn sy mbuak2 sis .. hari2 lpr , mkn pun byk skrg ni .

5y ago

Huhu.. sy awl2 preggy xlalu.. lps msuk bulan ke atas slera mbuak2 dh .. huhu

Sy masa pegnent kembar lngsung xd alah..sampai org tnye pegnent x sbnar ny 😂

5y ago

Tu la..best sgt..cuma nya bru 24week org semua tanya tunggu hari ke..hihihi 😅

Sy xde alah.. Tp makan cannot tahan. 🤣🤣🤣 semua nk makan.. 34w dah.

5y ago

Btul2.. sy atas 5 bulan bru ad slera mkn.. smpai naik bdn kena gdm 🤣 pdhal bru 23 tahun..dh kene mnum i gula

saya tak de alahan tapi asik nak makan je but bb tak naik pun 😔

wah bestnya x da alahan..saya ni 6-7 kali muntah sehari..

Saya xde sis, selera tu ada. Mkn sikit² jea kerap😂

sama mcm sya trimstr pertama mmg norlm tu sis

Alhamdulillah sy pn xda morning sickness..

sy pn xde alahan.. alhamdulillah sgt2...