buku pink

ada ke ibu² yg blum buka buku pink lg..sy dh msk 11w... blm bukak lg..agak² kna bebel x dkt nurse..tkt pulk rasa nk kluar msim PKP ni

5 Balas

Saya dah pergi last week..tp doc suruh datang lagi 2 minggu sbb dia nak prioritize dekat yg perlu jumpa doc dulu..tp saya x boleh pergi sbb tengah closing akaun so doc suruh dtg masa minggu ke 14-16. Tp minggu ke 12 kena pergi scan kat swasta

4y ago

msa 7week hri tuh dh prgi cek swasta..dah scan nmpk kntung...cma tulh.nk bka bku skrng ni tkt..sbb kita ddk kwsn bndr..hosptl yg kn prgi tu zon merah

sy belum . ahahaha nurse minta sy dtg 12 week . masuk trimesteer ke 2 . sbb sy ada kes gugur tmbhn musim pkp ni lg . so dia minta jaga diri jaga makan saja

4y ago

better tggu lah sis . just jaga pmknan skg makan folic acid and bedrest . klw ada rasa sakit or bleeding baru pg hsptl

Sama la dgn sy sis. Sy dh 12 weeks. Kbtln pulak sy tersekat di kg suami. Nk tumpang buka buku kt kk sini tp nurse ckp tgk klu pkp sambung lg br la dtg blk

4y ago

Bkn ape. Takut buka lewat2 kena marah pulak nnti. Huhu. Tp tkpe lah. Ikut arahan nurse kt kawasan kita berada ni.

Pg la buat. Dh nak masuk 12w tu. Baby perlu vitamin.

Better bukak cepat before 12w