Mandi di singki

Ada ke ibu2 mndikan anak di singki?? Kalau ank pancut kencing ke bocor ke cmne korang mndikan di singki kalau tgn pon kena air kncing anak.saya first mom..

7 Balas

sy dr 1st baby smpi dh masok 2nd baby mandikan baby dkt singki. setakat skrg baby xpernah kencing dlm singki. masa bukak pamper tu mmg pamper dh penuh. selalu nak kena masa time lepas mndi nk bg pakaikan pamper. time tu kalau lambat baby kencing.

10mo ago

yg 1st sampai umur dia 6m. lepas tu baru mandi dlm bilik air. sbb dia aktif sgt. tak nak dok snyp. yg 2nd skrg 7m++ still mandi dkt singki dapur😁