Mengidam makanan macam-macam

Siapa macam saya, mengidam macam-macam makanan, tapi bila dapat makan, muntah ke singki jugak jawapannya 😅 sekarang dah 35 weeks pon still kerap loya and muntah 🤢

2 Balas

normal la tu. sye dulu muntah2 sampai tgh lyn contraction 🤣 keluar je si kecik tu bru hilang muntah2.

1y ago

Saya start msok second trimester dapat alahan pregnant batok tak berenti sampai sekarang. Dah macam ubat klinik mkn, tak jln jugak.. redha je la demi anak.. huhuhu

normal