Basuh berak

hi mommies, nak tnya kalau dekat rumah, basuh berak anak 3month dekat singki boleh ke?

5 Balas

saya dari newborn kdg2 kalau dia berak byk saya cuci kt singki je . kalau singki ade isi bru pi tandas . kalau berak sikit2 tu spray je lap2 guna tisu .

anak sye 3month dah 8kg . tgok keadaan klo ada yg tolong pegg basuh kat singki , klo sorg basuh kat toilet sambil letak anak ats kaki (no choice) 😅

Ikut keselesaan dan kesesuaian. 😊 Macam saya tak pernah basuh anak kat sinki. Apa2 ke bilik air.

9mo ago

Saya on shower lepas tu sebelah tangan pegang baby. Sebelah tangan basuh baby. Boleh bayangkan tak? 😁

ikut baby dan selesa mommy. ada org dari newborn da kenalkan anaknya dgn air paip

Baby sy dllm hari sy da basuh dekat sinki..