Bersalin Prem

Ada ke bsalin prem?? Meyh kongsi crita

7 Balas

1st bby 28w... Berat 1.26kg..bsr btol kicap suami ckp. ... 2nd bby 36w... Border line doc kata... Still prem... Tp brt ok je...2.71kg...lps tu doc marah suruh jarakkan kehamilan sbb takut kndungan 3 akan prem jgk...

4y ago

Sis kena room in dgn baby tak lpas pda tu?

28 weeks 1.00kg masa lahir, masuk 1bulan 2hari sdh bby, tapi masih di hospital blm boleh bwa balik.. last tengok bby berat naik 1.27kg sdh..

4y ago

ya sis room in

Brsalin 28 week..950gram bby girls..alhmdulillah..sihat..now dah 1y8m

5y ago

Stress kje kot...jd kat office mse tu

1st baby 32 weeks... 1.95g..alhamdulillah skrg da nk msk 9 thn😊

5y ago

Alhamdulillah

sy induce 36week and 6day . keluar 37week kehkeh 😅

5y ago

Doktor mntk sya 37w.. Tpi dye kuar time brithday agong🤭 ayh dye gak request trikh tu.. Mmng ye kuar time tu 🤗

Ank sulung..31w..1.45kg..

4y ago

X..baby kt nicu dlm 2 mggu lbh..lps 2 br masuk wad biasa dlm 2 mggu jgk sbb nk tggu berat baby sampai 1.8..

Bersalin 34wik.czer😉✌

5y ago

Ooo bahaya gak yaa.. Alhamdullilah Selamat smua nya.. Syukur 🤗