Bersalin Prem 36 minggu di swasta

Salam/hi mommies. Ada tak yang kat sini pernah bersalin prem 36 weeks di swasta? Boleh share pengalaman ?

4 Balas

Ni maklumat lebih untuk puan, ya. Ni saya ambil daripada app My Pregnancy yg saya memang install dan itu memberi lebih banyak maklumat berkenaan ibu dan bayi berdasarkan minggu.

3w ago

Terima kasih banyak ya puan. Legaa sikit

Yang ini boleh tanya doktor swasta. Sebab adik saya lahir 36 weeks di SJMC tapi sakit juga la mak sebab kena cucuk ubat nak matangkan jantung semua.

3w ago

Adik saya tak ada complications. Sekarang dah jadi budak tahfiz, kerja bidang takaful dia. Sebab doktor akan buat best practice untuk kes puan. InsyaaAllah baby will survive, dengan bantuan yg sepatutnya.

hi awk, biasanya klu risiko bsalin pramatang ni swasta akn transfer ke hsptl gov sbb kos swasta sgt2 tinggi.

3w ago

Dah consult sebelum bersalin ni sebab saya perlu buka arabin pessary dan saya nak doc di kpj yg bukakkan sebab dia yg pasang haritu. Aftermath, saya mungkin akan terus bersalin n by that time baby 36w.. dsebabkan masih dikira prem tu yg nk tnya mommies tu kalau ada pengalaman 🥹🥹

Saya pernah salin 36+3 kat swasta. Baby okay, tak perlu admit mana mana

3w ago

Yaa, don't worry