Nak tanya gerak baby kuat bahgian atas ada kaki baby ke nak tau jugak bahgian atas paling kuat

Ada kah aktif sanggat

3 Balas

Usually kaki la, tp tu pn lps confirm scan. Dan bby duduk dlm keadaan normal. Klu breech lain pula. Klu tendang, dari luar dh boleh nampak gelembung perut kita.

2y ago

Kena scan confirmkn dlu baru blh tahu. Klu nk agak based on rasa ni mcm susah sikit.

kalau tame tido pasti rasa kena tumbuk dari dalam lepas terkejut tido kalau tame mlm

ohh ye lah