Gerak baby

Hii nk tanya weeks ke berapa baru rasa tendangan baby kuat dan aktif ye? Saya dah 25 weeks. Ada rasa baby gerak cuma takdelah kuat dan kerap sgt.

5 Balas

Hai,, sya pun 25weeks skrg.. baby gerak mkin kuat dan kerap.. awk boleh try mknan manis.. slalu lepas mkn mnis,bby akan gerak kuat,, atau waktu baring2.. depends org rsnya

2w ago

Saya kkdng ada hari kuat dan kerap ada hari slow je

Saya 22 weeks macamtu dah rasa tendangan baby yg kuat and kerap. Depends org.

Pengalaman orang lain. Saya confirm gerakan janin masa 24 minggu

lain orang lain rasa kekuatan tendangan

biasanya 28w baru start kira gerakan baby