Org kata kalau mngandung ank lelaki muka jd berseri2 btul ke?

Ada juga yang kata mngandung ank prempuan smua nk mkn yg manis2

34 Balas

Saya pregnant baby girl. Orang dok puji muka berseri. 🤣🤣

Sye ngandung ank llaki xpnh nk berseri😂bersiap pon mlas

Setuju. Semua org kata muka sy berseri2. Baby boy

saya muka kusam je hmm , 😌🤣

Xjugak. Sy preggy bby boy selekeh je.. 🤣

sy baby boy muka b'seri + suka mkn mnis 😂

Sy scan baby lelaki..tp muka kusam🤣🤣

baby boy @ baby girl.....?

5y ago

Perut saya macam ni but boy 😁 Saya biar je orang teka girl selama pregnant dorang cakap perut macam ini girl hahaha Keluar baru surprise im boy. Lagi 1 memang boleh kata 90% cakap girl sebab saya pregnant berseri2 kulit licin. Saya senyum je sebab tengok cousin mengandung girl kusam & penuh jerawat 1 badan.

lain orang rasa lain

Sama je sis hehehe