Anmum Materna

ada di sini yg minum anmum materna? dan minggu ke berapa sesuai minum?

16 Balas

Lebih baik fresh milk sis.. Misi pun xgalakkan minum susu tepung sb ada kandungan gula.. Ms usia kandungan 2 bulan smp 3 bln sy mnum sample anmum & enfamama.. Lps tu gula sy naik hampir tidak normal, tp msh ok lg..nurse trus tnya ada mnum susu tepung x? Sb tu sy trus stop & ambil fresh milk. So far dr awal smp akhir pregnancy sy mnum fresh milk, pilihan sy farm fresh.. Mmg sedap je minum..