mabuk trimester pertama

ada cara utk kurangkan rasa loya tak mommy? selera makan totally takde.. tak boleh makan nasi.. and tak boleh makan folid acid,, pening sampai tak boleh bangun

37 Balas

sy 1wek mc mabuk truk ms. 5wek..tp pksa gak mkn utk alas prut.mnm air putih lebih.nnti lama2 akn hilng sdri sis..skrg dah 9wek still ada lg alahan tp xtruk...sbr ye..just enjoy je..mkn buahan..roti ke..bg prut tidak kosong...viT KK bg tetap kena mkn...