Sakit Kepala

Ada cara tak utk hilangkan sakit kepala selain dari makan ubat? Kadang2 taktahan sangat sakitnya. Migraine teruk sampai muntah. Macamana ya mommies semua? Ada tips?

2 Balas

hi.... cuba letak ubat minyak cap kapak di kepala...kemudian balut dengan kain. biar rasa hangat sejuk tu buat kepala ringan. satu lagi try pergi saloon cuci rambut ..kan ada sekali mereka buat service urut kepala bahu masa cuci rambut kan.. itu cara saya dulu