migraine teruk

salam mommies, pernah tak alami sakit kepala sampai berdenyut ii nak tidur pun tak boleh. Sejak tak boleh makan sebarangan ubat ni saya tak tahu dah macam mana caranya nak kurangkan migraine ni. Mommies ada tips tak selain tidur?

2 Balas

Ya… I pon pernah mengalami migraine semasa mengandung. Kalau boleh tidur, minum banyak air, jangan main telefon/tengok tv terlalu lama dan guna essential oil yang selamat untuk ibu mengandung

makan panadol (paracetamol) & minum banyak air putih. limit screen time & tidur dlm keadaan gelap.