kaki bengkak jari kebas

Ada cara tak untuk hilangkan kaki bengkak? Jari2 sy punya kebas nak buat kerja pn susah😅

kaki bengkak jari kebas
16 Balas

mcm sy dlu kaki sebelah je suka nk bengkak ms tido.mlm.tggikan kaki..kmdian husben suh rendam kaki dgn air sejuk bg surut bengkak letak garam.skit.. biasa dlu sy bekukan air dlm.botol.mineral.water then mik besen kecik msukkn air dgn botol ada ais dan letak garam bukit yg pink tu rendam kaki..smpai ais tu abis cair dr botol..tuk kaki sy ia blh reduce..tp pd org len xtwla..xberani nk suggestkn..tkut nti memudaratkan pula pd mommy jika.try..tp pd bdn sy..pd kaki sy..ia ok n sesuai tuk reduce bengkak..mlm2 mntk husben sapu minyak urut dkt kaki dgn pkai stokin sblm tdo