KAKI BENGKAK / TANGAN KEBAS

Hai nak tanya normal tak kaki bengkak / tgn rasa kebas..Sy skrg 34w tpi yg peliknya kaki belah kiri kurang bengkak,kaki kanan bengkak nampak sgt 😂 mcm dh kaki org gemuk rasanya 😅 #firstmom #bantusharing #firstbaby

2 Balas

Saya mcm sis sblh je skrg ni bru kedua2 belah bengkak dengan tgn ny kebas aiyooo

9mo ago

Kan tu la..Sapu minyak kayu putih setiap mlm sis sebelum tdo urut2 manja ja insyaAllah kurang bengkak dh mcm sy buat

normal, tinggikan kaki masa tidur.

9mo ago

Ok tq 🥰