Rokok

Ada cara tak nak bagi suami kurang merokok... Suami kerap sangat merokok.. Bila tegur dia marah saya balik..

34 Balas

Suami saya pun memang kerap merokok, tapi sy x paksa dia pun untuk berhenti sy hanya sentiasa beri nasihat cakap elok-elok lemah lembut dkt suami kurangkan la merokok yg asap rokok tu x baik untuk kesihatan dia sy beritahu suami sy, sy yg tenga pregnant ni x boleh hidu asap rokok kesian dkt baby takut ada kesan apa apa yg berbahaya dari asap rokok nanti , Alhamdulilah suami sy seorang yang penyayang memahami keadaan sy,semenjak saya pregnant suami sy tidak perna merokok di rumah sda, dia hanya merokok di tempat kerjanya sahaja suami sy juga ada ckp bila baby kami lahir nanti inshaallah dia akan usaha nak berhenti merokok....