morning sickness become everytime sickness

Hye mommies.. Saya baru 9weeks pregnant. Macamana nak handle mabuk alahan yg bagi sy teruk sangat sekarang ni. Tak boleh makan apa2. Minum sikit tapi muntah semula. Risau ?

1 Balas

Sama lah sis. Saya pun macam tu juga. Bau makanan pun susah nak hidu.

5y ago

Saya tengah cuba kerapkan makan biskut tawar yg kecil tu. Dapat 3 biji pun okay da. Walaupun still muntah tp da tak seteruk sebelum ni yg langsung takleh telan apa2. Niatkan makan utk baby. Alhamdulillah.