baby songsang

Ada apa2 cara yg ok x, yg boleh buat baby bpusing duduk dlm keadaan yg betul kepala dbwh? Now i da 36 weeks but still x bpusing lg...berat baby 2.8

81 Balas

Saya masa anak sulung baby songsang dari kandungan 7bulan.. Dah sujud..dah pujuk tetap xmau pusing ke bawah. Baby awk melintang, baby saya doctor kata dia berdiri😅😆 doc offer nak buat ecv utk pusingkan baby tp tah la napa gerak hati rasa xnak buat. Saya pilih utk czer.. Dah czer semua doc ckp nasib baik awk refused ecv sbb baby awk besar..takut terbelit tali pusat klu buat ecv. Fuhhh alhamdulillah dah 4tahun lebih kisah tu. Doa byk2 n redha.. InsyaAllah xda apa2

5y ago

Hrp2...pusing lg la ye. Xnk czer..😭