baby songsang

Ada apa2 cara yg ok x, yg boleh buat baby bpusing duduk dlm keadaan yg betul kepala dbwh? Now i da 36 weeks but still x bpusing lg...berat baby 2.8

81 Balas

Baby sya dlu pun songsang , doc kesan seawal usia kandungan 3bln .. Btw mak ayah sya slalu pesan , usap perut kita pelan² .. Ckp ngn baby , pujuk dia tuk pusing .. Dn itu yg sya buat stiap bngun tdur dn waktu nk lena mlm .. Syukur alhamdulillah 37weeks doc scan baby da pusing .. Xpayah nk urut ka apa #PengalamanSaya