baby songsang

Ada apa2 cara yg ok x, yg boleh buat baby bpusing duduk dlm keadaan yg betul kepala dbwh? Now i da 36 weeks but still x bpusing lg...berat baby 2.8

81 Balas

hi sis..sy masa 1st baby dulu twins pon songsang .. sorg cephalic..sorg lg breech.. doc ckp tgu smpai 38w klu still breech then czer @ normal (doc suggest blh klu nk normal ).. tp sy request nk czer sb xnk pa2 jd kat baby.. czer x seteruk yg diceritakan sstgh org .. sy czer hr ni.. smgu luka dh ok.. sbulan dh sembuh.. skrg dh 9bln preggy pulak yg 2nd..doc ckp luka czer xkcu pregnancy .. as long as kita jaga pemakanan dan x angkat berat2.. make sure luka sentiasa kering .. lg 1.. dlm bilik ot pon x rasa diczerkan 😂

5y ago

tq share pengalaman sis :)