baby songsang

Ada apa2 cara yg ok x, yg boleh buat baby bpusing duduk dlm keadaan yg betul kepala dbwh? Now i da 36 weeks but still x bpusing lg...berat baby 2.8

81 Balas

in Sha allah sis... doa bebanyak... Ada ruang utk dia turn semula kepala ke bawah....

Sis boleh sujud lama2 sewaktu solat dan berdoa sewaktu. Semoga dipermudahkan. Aamiinn

Normal wak.. saya 32 weeks pn still breach.. skrg 33 alhamdulillah dah pusing

5y ago

Thankyou share 🌈

saya caesar,skrg my baby girl dh 3 month...sihat dan aktif,stay positif je

Kene pergi berurut org kmpg atau bidan berpengalaman. InShaaAllah okay balik

36weeks akn repeat scan. InsyaAllah nnti pusing la tu. Saje nk usik mummy dia😊

5y ago

moga dipermudahkan urusan

Boleh turun lagi sis. Wife saya 32 minggu melintang, 36 minggu baru lock position

5y ago

Ohh...alhamdulilah. tq ye..🙂

Sy jns songsang transverse lie.. tak tahula bole buat ke x ECV. 34weeks

InsyaAllah sis..doa n pujuk bby suruh pusing..stay position sujud pun boleh sis

mntak urut kmpung ataupun dkyor pkar settlekan.. ondyalah dipermudahkan