bukaan 2cm,baru 35 weeks

ad yg sama?

3 Balas

Sy 36weeks bukaan dah 2-3cm doctor cakap.. ada keluar lendir campur darah jugak.. tapi takde sakit apa2 lg & doctor suruh balik monitor kat rumah je ..

sis ada tanda2 apa sis sampai sis jumpa doctor tu? share please

1y ago

sy x tau sama ada tu contraction atau ap...tp sy sakit perut mcm angin sampai ke pinggang belakang...dtg pac dah 1 cm, pangkal rahim dah pendek n dinding rahim dah nipis, esk pgnya 2 cm...trus warded

ada turun tanda ke sis? ke macam mana boleh cek bukaan tu?