Bukaan 2cm

Contraction selang 5min tapi bukaan masih 2cm .. ada yg pnh mengalami bnda yg sama tk ?#firstmom #firstbaby

1 Balas

bawak berjalan santai2... first baby ada orang yg bukaan awal,ada bukaan lambat...jgn lupa makan ye..nanti takde tenaga pulak nak teran..sakit2 pun kena gagahkan jugak makan...moga ibu selamat bersalin,baby sihat...cepat2 boleh balik rumah.😊

2y ago

alhamdulillah sy selamat bersalin baby girl 2.78kg tapi kena e-czer bukaan kekal 3cm lama sgt sbb ketuban dh pecah tu yg kne operate .. tkpalah janji smua slmt Alhamdulillah syukur.. terima kasih doakan sy ye