1st time scan, doc kata baby dah 7 weeks 4 days. Tpi bila scan tak nampak baby.. Kenapa yea? 😭

Ad yg pengalaman sama ke?

2 Balas

7w tu kecik lagi sis.. sy 8w baru nmpk kantung.. cek lalu bwh baru nmpk heartbeat, (ada nmpk lampu kelip2) kalau doc kata ok je, ok la tu.. no worries.. think positive ok

3y ago

Alhamdulillah. hrp2 mcm tu lah. sbb first born risau sgt2.. lega skit

sy 9w3d baru nampak janin, siap dengar jantung. hehehe . in Sha Allah sis pun cmtu nanti