keluar susu

Ad ke mommies yg klua air susu awal .. Sy bru msok 5bln kndungn ..air susu dh klua tp sblh je sblh tkklua.normalke.ap nk buat ea .. Sy frstime pregnant .tkde pnglman lg.cuak jgkla ni ...

6 Balas

Baguslah sis keluar awal. Nanti anak dh lahir senang..ada air susu. Saya baby dah lahir blm ada air susu. Lepas 1 hari baru air keluar. Sis jgn picit2 ye.. lap2 je.

normal. saya pun sebelah kiri je banyak keluar. tp, bila dah meleleh jangan picit pula.

Normal sis ms preggy ni dh ada susu.. cume sis jgn la picit2 or g pam plak😅😅✌

saya pun awal keluar susu dua2 blah tpi sikit2 je kluar alhamdulillah lega rasa 😅

Normal je sis. Cuma jangan picit2. Bersihkan nipple guna kain lembab je.

Normal