PEDIH ULU HATI

nak tanya .. Normal ka pedih ulu hati ... Now 22week ... Dah nak 2minggu pedih ulu hati .. Kalau makan y pedas sikit lagi pedih , sampai satu tahap termuntah balik ap y dimakan... #sisxkuatt #naktidurponxlena

1 Balas

Sis mungkin mengalami gastrik. Ibu hamil mmg kebanyakannya & selalunya akan mengalami gastrik. So sis klaw boleh kena selalu mkn & mkn ikut time. Mkn sedikit2 xapa, tetapi kerap. Klaw xselesa perut jgn mkn pedas or masamlah