Pernah tak geram dengan perbuatan pasangan anda?

'Abaaaaaaaaaang~ Ni kenapa buat macam ni?!~' Haaaaah! Mengaku cepat! Mesti pernah sekali dua kita rasa eeeeee dengan pasangan kita betul tak? 😩 Apa perkara yang korang rasa geram sangat, menjengkelkan sangat yang pasangan korang pernah buat dekat korang eh?🧒👦

Pernah tak geram dengan perbuatan pasangan anda?
21 Balas

Xsuka dengar suami dengkur.. Kuat auzubillah. Tolak2 pun lagi kuat dia pnya dengkur. Huh

ambil barang kt lain pastu letak kt lain...x simpan blk..😤

Bila part mk dia, mesti dia jadi agak ambil masa untuk bertoleransi

jemur kain sambil naik bakul angkat sendiri.

boros dan suka sepah2 semuanya

kentut bersepah..dah la panjang 🙄

3y ago

🤣 🤣 🤣

masih boleh kawtim lagi

Tengok fon 24jam

xmenepati janji

terlupa benda