Hi mummy tengah tunggu baby ke berapa tu,, saya br pertama,, ?

9weeks 3day

Hi mummy tengah tunggu baby ke berapa tu,, saya br pertama,, ?
7203 Balas

baby yg pertamaa. yeaayyy. doakan baby sy kuat ye kawan2. semoga semua ibu2 disini dipermudahkan segala2nya. aminn 💐

inshaallah 👍semoga ank dlm kndugan sy slmt dlhirkn slmt sy dan ank sy aamiin.. semoga ank dlm kndugan kita slmt dlhirkn slmt ibu dan ank aamiin

3y ago

aamiin

Baru lepas beranak baby ke2 akhir bulan january 2021 haritu... rehat dulu lar...umur anak bru 2bulan nk masuk 3...rehat lama sikit kali ni

6. Lain - lain. Anak 1st baru lahir dan dah umur 3 bulan. Nak buat perancangan keluarga dulu sebelum next baby. Maybe in 2-3 years 🤗

Hm nak cuba dapatkan baby kedua tapi gara2 pandemic covid ni semua kena rancang dengan bijak sbb ekonomi skrg btl2 tengah merosot 😢

Ke-4..Moga Dpermudahkan Semuanya 20Weeks 4Days...Xsampai 3Bln Kguguran Anak Ke-3 Trus Mlekat Yg Ni...Alhamdulillah Rezki...☺☺

baby pertama ni ..tu yg nervous lain mcam ..dah 39mggu pun takde tanda nak bersalin lagi ..sedap bebenor dik baby dlam perut ibu

ank kedua after 10yrs..alhamdulillah Allah masih bg peluang utk merasa pengalaman tu..semoga dipermudahkn urusan ibu² semua

No 2 baru keluar...no 3nnti lar...stabil kan diri ekonomi emosi dan besar kan sikit anak2...dua2 kecil lagi ni🤭😂😅

Baby pertama. Ttc 2 tahun. Tak ada masalah kesihatan apa2 suami isteri. Tapi Allah bagi masa honeymoon lama sikit ❤️