Hi mummy..baby bump boleh nampak pada kandungan berapa week ye.. pengalaman pertama.

3 Balas

Depends pada bdn org, ada stgh awl ada stgh dah 7 bln pon xnmpk mcm pregnant lg. Sye nmpk lepas mggu ke 17.. tu pon buncit mcm bru lpas mkn.. alhamdulillah scan baby normal jek, tp pada sye biar lmbt perut mbesar.. skrg dah besar siki sakit dkt pinggang blkg semua 😂. Nk tdo mlm pon xselesa dgn keadaan perut

3y ago

yela kita baby first tak ada pengalaman lagi..harap dipermudahkan semua nya jg bt mumy..tahniah ye😊

kebiasaannya pada trimester ke-2 , ada juga yang nampak bump pada awal trimester ke-3 . bergantung 🤗

3y ago

terima kasih mumy 😊

4 bulan ke ats sis..dpnds bdn ssowg

3y ago

😊😊