Hai.. kandungan masuk 9weeks. Skrg ni br mkn folic asid sbb br tau pregnt. Blm pegi klinik lagi.

Nak kene beli ubat tambahan lain ke?

2 Balas

tak perlu pun puan..nanti lepas dah buka buku pink,nurse biasa akn bg ubat2 yg puan perlu.bt masa skrg keep on je mkn folic acid tu dlu🥰🥰

7mo ago

Kalau boleh buat buku pink 12 week kebawah. Nanti nurse bising. Kena call klinik terdekat dgn awak buat appointment

sampai 12week awak amik folid acid je.. klu da buka buku pink nanti akan dpt lg ubat2 lain dri kk ..

7mo ago

saya buat buku pink 10week..jgn lewat nnt nurse bising😁