Hi mummy tengah tunggu baby ke berapa tu,, saya br pertama,, ?

9weeks 3day

Hi mummy tengah tunggu baby ke berapa tu,, saya br pertama,, ?
7203 Balas

Assalamualaikum rakan2 sy org baru masuk..sy minta tolong pada rakan2 SNE tolong doa kan sy dapat zuriat lg yg ke4 anak sy yg lest ne dah berumur 2 tahun 6 bulan doakan sy dari hati ikhlas kmu agar d makbulkan doa rakan2 sy terima kasih banyak yg dpt mendoakan sy🥺

Pertama.. InshaAllah.. Doakan diprmudahkan segala urusan saya... Saya pon doakan ibu2 dekat luar snaa yg tgh pregnant diprmudahkan segala urusan juga, buat ibu2 yg sedang menanti zuriat, saya doakan Smoga ada rezeki satu hari nanti.. Aamin

Saya mohon bantuan kepada mom d luar sna yg sudi ikhlas.. sya xkeja,husbd pun baru stat keja’sejk pandemik 😢harap ad hamba allah sudi tolong’ sebb sya nk beli brng bby’due sya awal buln 10

Waiting 3rd baby ... Then full house... Czer 3x n btl ... Sbb doc da inform awal mse delivered yg kedua... High risk pregnancy.. doakn sy n kandungan sihat membesar.. 5w

Baby pertama tunggu smpai 4 tahun.. Nie baru 7 weeks... Doakan baby sy sihat n membesar dgn baik... Sebelum nie 9 weeks jer dh gugur 2x.. Tu yg risau jer nie.. 😢

Kandungan sy yg k 5, gugur thn lps 😥.. Skrg menunggu kelahiran baby yg k 6. Preggy dh 12w. Semoga kandungan k 6 ni selamat dan sihat hingga melahirkan nnt. Aminn

bby kedua , 5thun menanti zuriat kedua alhamdulillah doa ank slung termakbul, tiap kali nk tido die berdoa nak adik , Allah makbul kan juga doa nya.....

Baby kedua ♥️ skrg dah 19 weeks 5 hari .. detail scan alhamdulillah .. semua nampak baik² saja .. moga Allah mudahkan urusan hingga bersalin 💞

Baby First..but pregnancy yg ketiga dah. Doakan sy n baby moga2 perjalanan mgandung dan melahirkan nanti smooth 😘 teruja nk bau n pgg baby sendiri hee

4y ago

InsyaAllah sis 😘

anak pertama harapan supaya selamat, cukup sifat,sihat baby sy nanti tak sabar nak tunggu dia keluar tapi pada masa yg sama rasa takut tu da juga