Hi mummy tengah tunggu baby ke berapa tu,, saya br pertama,, ?

9weeks 3day

Hi mummy tengah tunggu baby ke berapa tu,, saya br pertama,, ?
5252 Balas
Tulis jawapan

Assalamualaikum rakan2 sy org baru masuk..sy minta tolong pada rakan2 SNE tolong doa kan sy dapat zuriat lg yg ke4 anak sy yg lest ne dah berumur 2 tahun 6 bulan doakan sy dari hati ikhlas kmu agar d makbulkan doa rakan2 sy terima kasih banyak yg dpt mendoakan sy🥺

Baca lagi

Pertama.. InshaAllah.. Doakan diprmudahkan segala urusan saya... Saya pon doakan ibu2 dekat luar snaa yg tgh pregnant diprmudahkan segala urusan juga, buat ibu2 yg sedang menanti zuriat, saya doakan Smoga ada rezeki satu hari nanti.. Aamin

Baca lagi

Waiting 3rd baby ... Then full house... Czer 3x n btl ... Sbb doc da inform awal mse delivered yg kedua... High risk pregnancy.. doakn sy n kandungan sihat membesar.. 5w

Baby pertama tunggu smpai 4 tahun.. Nie baru 7 weeks... Doakan baby sy sihat n membesar dgn baik... Sebelum nie 9 weeks jer dh gugur 2x.. Tu yg risau jer nie.. 😢

Kandungan sy yg k 5, gugur thn lps 😥.. Skrg menunggu kelahiran baby yg k 6. Preggy dh 12w. Semoga kandungan k 6 ni selamat dan sihat hingga melahirkan nnt. Aminn

Baby kedua ♥️ skrg dah 19 weeks 5 hari .. detail scan alhamdulillah .. semua nampak baik² saja .. moga Allah mudahkan urusan hingga bersalin 💞

Baby First..but pregnancy yg ketiga dah. Doakan sy n baby moga2 perjalanan mgandung dan melahirkan nanti smooth 😘 teruja nk bau n pgg baby sendiri hee

1y ago

InsyaAllah sis 😘

anak pertama harapan supaya selamat, cukup sifat,sihat baby sy nanti tak sabar nak tunggu dia keluar tapi pada masa yg sama rasa takut tu da juga

inshaallah 👍semoga ank dlm kndugan sy slmt dlhirkn slmt sy dan ank sy aamiin.. semoga ank dlm kndugan kita slmt dlhirkn slmt ibu dan ank aamiin

5mo ago

aamiin

VIP Member

6. Lain - lain. Anak 1st baru lahir dan dah umur 3 bulan. Nak buat perancangan keluarga dulu sebelum next baby. Maybe in 2-3 years 🤗