7 week but no bump

7 week already still no bump. I am worried.I havent have the first ultrasound scan yet. So...still dont know if there is a baby inside. I am scared. And now is mco period. What should i do. Pregnancy test kit is positive .

37 Balas

Awl lg sis.. 😅😅baby br nk mmbsr dan mengalami perkembangan mengikut step by step... Sis blh try google.. biasa dh msuk 20wik br nmpk bump... Nti dh bsr nti..risau plak bsr sgt smpai nk gerak sakit blkang lah... Sakit bwh perut la..kaki sakit la sbb kaki xlarat tmpung bdn.. 😅✌sbr ea...