7 week but no bump

7 week already still no bump. I am worried.I havent have the first ultrasound scan yet. So...still dont know if there is a baby inside. I am scared. And now is mco period. What should i do. Pregnancy test kit is positive .

37 Balas

7weeks kecik lagi. You should download another pregnancy app tengok baby sama besar dengan buah mana.

Masih awal lagi, saya skrg baru 11 weeks pun tak nampak lagi sbb first baby. Jaga diri, jgn risau2 🥰

7week baruu...normal la x nmpk perut..nk perut terus besar mcm 9 bulan terus ke cmne ni🤔🤔

Normal sis, don't worry. Saya masa dah 7 bulan nak masuk 8 bulan baru ada sikit baby bump.

Bump saya pun kecil walau masuk 21 weeks . Saya tgok bump org sume besaq2

Sye dh 16weeks bru nampak sikit . 7weeks tu mne maunye nampak baby bump 🤣🤣

Saya dah 38w pun perut bru mcm 5bulan.. Jji bby sihat aktif... 7w bru sgt Lg....

7week nk beso mana tu sis..ngndung memang nk nmpk perut ke cane

7week too small like a cell Dr said,,, so wait until 10week ya sis

Babybump usually will appear when you are in 6 7 months above