Week 40 with no signs.

Hi moms, today am week 40 but still no signs to deliver. What should I do? Is it normal? 😫

12 Balas

nurse kata normal first baby lambat keluar. myself pun 40weeks harini, patutnya beranak dah tapi belum ada tanda tanda bersalin lagi. nurse bagi masa sampai 40w5d, kalau tak beranak lagi, akan dipaksa beranak (induce)

saya pun over due sdah..tarik jngkaan sep26 in now kndungan 40 week 6day sdah🥺rsau jgak sebb hari2 sakit perut pinggang tpi tiada tnda apa2 pun yg keluar,,

usually it’s normal with first babies to be delayed. good luck!

sya pun 40 minggu sdh,due 18/6 tp still tiada tanda apa²,ank kedua risau jgk🥺🥺🥺

Saya punya dua dte tngl2 buln12 tpi sekrng 40 wek 4hari tkda tnda ap” pon😢

saya juga sama 40 minggu tapi belum ada tanda juga anak kelima...

Today 9/4/21- 40w1d Masih belum ada tanda juga hm😓

sama...sy dh 40 weeks.. due 23.8... still x de tanda² lg🥺

3y ago

sy 28.8 serah diri...😔

when first baby its normal

Sy pun Lum ada tanda LG dan 41 minggu 4 hri

1y ago

Bersalin 41w brpa hari ?