sad

6w sy keguguran.. ?

15 Balas

1st baby ke?kuatkn semangat ye awk...sy pny 2nd 3rd 4th baby keguguran...n now yg ke 5th...semoga kali ni kndgn sy slmt aamiin...cuba lg 6 bln akn dtg...💪fighting

5y ago

Sis Ade wat rawatan x?

Sabar awk..sy pun bru keguguran 2 hr sebelum raya hrtu..kandungan sy 5 minggu..bykkan berehat n jge mkn ye awk.

5y ago

Sama2🙂

Takziah awk..kuat ye..Allah akan gantikan dengan sesuatu yg baik..ad hikmah yg kita xtaw..stay strong awak..

semoga tabah sis,, inshaaAllah allah akan kurniakan zuriat pda awak lps ne😊

Take care dear. Ade rezeki kemudian. Be strong..

Be strong...i feel u...

banyak kan bersabar tau sis.

Sabar sis , dia tunggu kat syurgaa

5y ago

😣 mmg pahit utk trme.. jd trauma bile ttbe bleeding kluar ketul.. yelaa baik. tq..

😭😭😭 take care sis

Stay strong dear.. 😭