Keguguran 6w

Hi. Sy keguguran 3 minggu lepas. Tapi bahagian rahim tu masih rasa sakit. Normal ke?

3 Balas

Hai, maaf tanya. boleh sy tahu. Apa Tanda2 keguguran di kandungan 6w? Akan ada sesuatu yang keluar dari rahim (ketulan darah atau apa2)? Kalau ada, masa nak keluar tu, rasa apa2 contraction (sakit perut dan sakit pinggang) ke?

8mo ago

ketulan mcm isi ikan awk... masa sy tu. cuma rasa seram sejuk ja. dia kuar time sy sujud masa tgh solat. tp apa2 awk kena scan kt klinik dulu untuk pastikan yg awk betul2 pregnant . mcm sy . sy scan mmg da ade kantung then esok nya sy gugur .

ada pantang tak? saya pun gugur 3 minggu lepas, bahagian rahim sakit bila saya makan makanan yg pedas.

11mo ago

saya tak pantang sgt cuma sy ade tungku perut sy.. lepas tu sy da x sakit bahagian rahim lg

Ada pergi scan dkt klinik? Supposed to be xde sakit apa lps ggur tu

2y ago

masa gugur tu ade p hospital n doc kata da bersih